Ervaringen

Ervaringen bij Nain systeemtherapie

Ik heb NET therapie ( Naratieve Exposure Therapie) bij Ria gedaan en wat heeft mij dat veel gebracht. Nieuwe inzichten en een betere versie van mijzelf. Ze neemt de tijd voor je en geeft je tijd die je zelf nodig hebt om dingen anders in te zien. Deze vrouw is zo fijn en stelt je erg op je gemak. Je mag zijn! Zoals ik haar noem mijn engel.

Lees meer »

Op advies van de praktijkondersteuner heb ik contact gezocht met Ria. Bij binnenkomst voelde het direct goed. Ik voelde me zo op mijn gemak bij haar!

Lees meer »

Ria is een zeer professionele en empathische vrouw. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ook heb je het idee dat ze heel snel de problemen ziet en er vervolgens heel kundig mee omgaat. Zelfs mijn man die zeer sceptisch is tegenover hulpverlening, vond Ria een fijne, super goede, niet zweverig vrouw, waar hij veel respect voor had. Al me al super aanrader!!

Lees meer »

Ria is een evenwichtig mens. Vriendelijk en bedachtzaam. In een paar sessies bracht ze me naar mijn kern en benoemde ze liefdevol een aantal pijnpunten. In de sessies daarna hebben we daar samen aan gewerkt. Na de sessies voelde ik me vrijer en een beetje meer mens. Door haar heb ik weer handvatten en weet ik dat ik mijn eigen weg mag gaan.

Lees meer »

Ongelofelijk hoe Ria mij en mijn vriend afgelopen jaar geholpen heeft verder te komen met de relatie problemen die er speelden. Samen kregen we de vinger op de zere plekken, patronen werden duidelijk en door oa kennis overdracht, gebruik van voorbeelden en doorvragen kregen we inzicht in onze valkuilen en tekortkomingen. We zijn elkaar veel beter gaan begrijpen! Daarnaast heeft Ria ons geholpen als samengesteld gezin inzicht te krijgen in wat er binnen ons systeem speelde en anders kon. Ria is heel praktisch ingesteld, eerlijk, toegankelijk en bijzonder open. Iemand waar je je op je gemak voelt en waarbij je je kwetsbaar op durft te stellen. Onlangs hebben we de therapie afgerond. We staan dicht bij elkaar en hebben veel vertrouwen in een fijne toekomst samen. We zijn er nog niet maar hebben voldoende handvatten en inzichten om er nu met z’n tweeën mee verder te kunnen!

Lees meer »

Ik heb zeer goede ervaringen met de behandeling. Zij weet precies op het juiste moment de juiste opmerking te maken, waardoor je in het gevoel wordt geraakt. Zij zorgt ervoor dat het heel vertrouwd is. Verder doet ze alles wat maar mogelijk is om te zorgen dat je de therapie krijgt die je nodig hebt. Door mijn behandeling is mijn vrouw nu ook onder behandeling van haar. Zij weet bij mijn vrouw ook de vinger op de zere plek te leggen zodat ze eindelijk echt goed geholpen wordt.

Lees meer »

Eigenlijk moest ik er niks van weten - maar de arts was er van overtuigd dat het het herstel van mijn vrouw heel erg zou helpen als wij samen met Ria gingen praten. Geen idee wat het in zou houden en met gemengde gevoelens, inclusief gepaste tegenzin, ging ik mee - niet dat ik toen zo'n grip had op mijn gevoelens maar ik wilde wel het beste voor haar.

Lees meer »

Ik werd er eigenlijk een beetje 'ingeluisd'....nu ben ik er heel dankbaar voor. Ik mocht de belangrijkste reis door mijn eigen leven beleven en ben dankbaar en blij dat Ria mij hierbij heeft begeleid. Ik was er met geen ander persoon aan begonnen. Door het vertrouwen wat ik in je had (en nog steeds heb) kon ik het toelaten mezelf en wat ik nog meer ben te vertrouwen. Ik dacht altijd dat ik al klaar was maar ben blij dat dit niet zo was. Jij hebt mij ongelofelijk veel geholpen en ik voelde mij altijd veilig bij jou! Dank je wel!!!!

Lees meer »