Tel: 06 41 89 85 16

Ria Brinkman
Dorpsstraat
7468 CK, Enter
06 41 89 85 16
info@nainsysteemtherapie.nl

Vergoedingen

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering valt niet onder het wettelijk eigen risico, informeer uw eigen zorgverzekering.

Vergoedingen;

De meeste zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering een groot deel van de kosten. Kijk hiervoor naar het overzicht van de vergoedingen bij uw eigen zorgverzekering.

De beroepsvereniging NVPA (zie link vanuit deze website onder contact, item gegevens) geeft op haar website ook informatie over de vergoedingen van de zorgverzekeraars die vanuit deze beroepsgroep de kosten vergoeden. Vanuit deze praktijk zijn we niet aansprakelijk voor deze gegeven informatie. U wordt geadviseerd bij u eigen zorgverzekering navraag te doen omtrent uw persoonlijke vergoedingsmogelijkheden.

Zorgverzekering Prolife vergoedt niet op basis van de beroepsvereniging van het NVPA, maar wel op basis van mijn Keurmerk Christelijke zorg juli 2017 voor de psychosociale hulpverlening dat valt onder het aanvullende pakket.

Behandeling vanuit deze praktijk valt bij aanvullende verzekering onder “alternatieve zorg”. De vergoedingen zijn per persoon van de gezinspolis. Deze aanvullende verzekeringen vallen niet onder het wettelijke eigen risico. Zie bovengenoede link. U wordt geadviseerd de tarieven altijd bij uw zorgverzekering na te vragen, omdat we vanuit deze praktijk niet verantwoordelijk zijn voor eventuele wijzigingen of niet geheel correcte informatie.

Tarieven zijn afhankelijk van de duur en de inhoud van de behandeling en worden bij het maken van de eerste afspraak besproken en vastgelegd.

Afspraken afgezegd dan wel gewijzigd minder dan 24 uur van te voren, worden in verband met de gereserveerde tijd in rekening gebracht.