Ervaring 7

Mijn beleving….. En dan opeens gebeurd er wat. Daar waar je denkt je leven is op orde, kinderen, mooi huis, lieve vrouw, fijne job…… komt de klad erin. De fijne relatie die je had met je vrouw buigt om naar een broer/ zus relatie. Een gevaarlijke periode volgt. Na een zwaar besluit om samen in relatietherapie te gaan kwamen we gelukkig bij jou terecht. Eerlijk, oprecht, met gevoel maar zeker met veel tact heb je ons in (helaas) vele sessies laten zien hoe we weer van elkaar konden gaan genieten en je hebt ons op een unieke manier laten weten hoe juist, "NIET" te handelen naar elkaar.

 Iedere keer als we naar je toe reden wisten we eigenlijk niet waar we het over moesten hebben maar wat ging de tijd altijd snel bij je en wat hadden we veel te bepraten.

 Nooit gedacht dit te moeten doen maar alle geïnvesteerde tijd werd volledig benut met een super eindresultaat. Niet alleen mijn relatie maar zeker ook ikzelf ben me weer bewust van zaken die door alle hectiek van het leven aan me voorbij gingen. Ik geniet niet alleen weer van mijn vrouw maar waardeer ook weer de kleine dingen die het leven zo mooi maakt. Zowel mijn relatie als mijn “ik” hebben een oppepper van je gekregen.

Lieve Ria, dank dat je ons zo goed geholpen hebt. Er is helaas door de chaotische tijd waar we in leven nog veel werk aan de winkel voor je. Vele koppels zullen nog volgens maar bij jou komen ze wel in goede, lieve, zorgzame en vakkundige handen terecht.

 Je hebt ons weer in de goede richting gedrukt, de hoop is er weer en we zullen samen verder gaan. Top prestatie!